Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Si-Ja Aromamassage

Slogan

SI-JA AROMAMASSAGE 5 ÅRS JUBILÆUM

1. marts er det 5 år siden jeg startede med massage her i Skelund.

I den forbindelse vil jeg fejre det med at alle der kommer til massage i marts måned, er med i trækningen af en gratis nakke/ryg massage.

Udover det bliver det 50 % hele marts måned på de fantastiske Lindesa produkterne, der er lavet af bivoks. Jeg har Lindesa håndcrem og Lindesa lip balm m/solfaktor 20.

Jeg vil også benytte anledningen til at takke alle jer der har givet mig anledningen til at fortsætte med at udføre mit arbejde her.

Og til dig der endnu ikke har vært her:

Hjertelig velkommen :-) 

Hvordan kan mor best forkæles?

Kan det være en afslappende massage med dejlige dufter fra de æteriske olier der bruges i massagen.

Hjertelig velkommen :-)

Vil bare minne om at oliene lavendel og tea tree er supre produkter til at lindre kløe fra mygstik og andre irritationer i huden.

Vertargil grønt ler er smertelindrende på de større stik

GOD SOMMER :-)

Et andet dejlig produkt er hvedepuden.

Anvendes opvarmet i ovn eller mikroovn til øm nakke, skuldre, lænd osv. eller bare som en herlig varmedunk.

Kan også køles ned i fryseren.

(Du finder den på nethandel under æteriske olier)

Prøv vores bivoks produkter fra Lindesa.

I første omgang kan vi tilbyde håndcreme og lipstick. Bivoks er meget beskyttende på huden og forhindrer skader fra ekstern forurening og lindrer irriteret hud. Indeholder allantoin der virker lindrende og fremmer den naturlige celledeling. Dermatologisk testet med meget gode resultater.

Vi har også fået Tea tree produkter der er rigtig gode som førstehjælp på acne, uren og betændt hud.

Nu har du også mulighed for at købe gavekort på min hjemmeside. Bare et lille tips til dig som skal ud og købe gave til en der du har kær, men som også har alt fra før :-) Få gavekortet direkte hjemsendt i posten. Kan det blive bedre? ;-)

Psykiske årsager til smerte:

Vi ved i dag meget om forbindelsen mellem sentralnervesystemet og muskulaturen. Er man ængstelig, urolig, gal og irriteret strammes musklerne i kroppen, og ikke minst i læggene. Knær, lægger og ankler kan stivne af tanker og følelser via signaler fra sentralnervesystemet, det neuromuskulære system.

Dette påvirker selvfølgelig blod-og lymfe- sirkulasjonen negativt. Nedsat sirkulasjon resulterer i at musklerne bliver stive. Man kommer ind i en negativ sirkel. Dermed kan også vand og toksiner bygge sig op i kroppen. Udrensingen er treg.

Har man store emotionelle udfordringer kan man føle sig stram og tung i fødder og lægger. Ved chok og rædsel må man gerne sætte sig, for benene vil ikke bære en.

En massage med æteriske olier vil ofte hjælpe en til at genvinde styrkefølelse og tyngdepunktet sit. Man bliver beroliget og når musklerne mykgøres øger gennem- blødningshastigheten. Dermed er man bedre rustet til at takle vanskelige situationer.

Jeg har også et lille lager af æteriske olier fra Urtegaarden, men alle deres produkter kan bestilles via mig. Jeg har også god kendskab til olierne og virkningene, både ved brug i massage, samt dampbad, nogen dråber pebermynte på et tørklæde om halsen, eller på puden. For ikke at glemme lavendelens udmærkede heling af brandsår.

Jeg har gennem 25 år meget god erfaring af Vertargils virkning og er glad for at kunne tilbyde dig dette produkt. Egne erfaringer er først og fremmest på mennesker, men har også hørt om mange gode erfaringer på dyr der har sår/betændelser,

specielt heste.(ref: Axilla.no). Også udmærket for mug på heste ben.

Ellers er du også velkommen til at komme fordi og se/købe produkterne, eller bare for en snak.